vrijdag 25 juni 2010

Vraagje


Lekker languit in de tuin, zo heerlijk relaxed, lag ik te denken aan m'n blog ja 't moet niet gekker worden en schoten er een aantal vragen door mijn hoofd. Voor ik het wist had ik het toetsenbord in mijn hand om die vragen eens op het www te zetten.


Bij de meeste blogs moet je, alvorens je je meest gevatte opmerking achter wilt laten een woordverificatie invoeren. Bij mij ook, heb dat zo ingesteld (of was dat al?), maar vraag me af of je inderdaad overspoeld wordt met spam in je berichten wanneer je dat niet zou doen. Kost allemaal extra tijd en die is kostbaar. Heb jij hier ervaring mee?

Heb geen idee hoe ik een bijvoorbeeld van YouTube filmpje/clip in een bericht kan plaatsten. Heb al eens zitten vogelen, maar het lukte me niet snel genoeg en omdat ik van nature ongeduldig ben geef ik dat dan maar op. Een foto en een linkje lukt dan nog wel, leg me daar op dat moment geheel tegen mijn natuur dan maar bij neer, maar het blijft wel kriebelen, want dat wil ik ook!

En ik weet het zeker hoor, voordat er een wolk voor de zon schoof en ik nog heerlijk op mijn lounchebed lag, zaten er nog meer vragen in mijn hoofd, maar die ben ik ondertussen weer vergeten :(
Voor een volgende keer dan maar, ga eens kijken of het zwembad inmiddels is volgelopen, want wat duurt dat lang zeg! (En dat water is koud....brrrrrr)


13 opmerkingen:

 1. hoi, ik kwam hier klikkerdeklik( ohja via mammalien dr blogroll..) k blog al meer als een jaar met blogspot en heb nog echt never nooit een spam gehad en heb dus geen woord verificatie ( eerlijk gezegd vind ik dta bij anderen ook weleens een beetje langdradig en vervelend, maar zodra ik spam krijg ga ik het meteen ook doen)
  gr sillie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ook geen woordverificatie (alleen het woord al, pfff) en geen problemen hoor!

  Voor een Youtube filmpje hoef je alleen maar de code die erbij staat te kopiëren en daarna in je HTML scherm te plakken, easy as that :)

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ook nog bang voor foute reacties?? (moet nl eerst op goedkeuring wachten...heb ik ook niet, is ook nog nooit misgegaan :)

  Maar wie weet, eens moet de eerste keer zijn en dan zal ik het waarschijnlijk wel veranderen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tjeeeee......Karin........hoe is het spreekwoord ook alweer....ga op in het bloggen maar ga er niet aan ten onder..................hahahahahhah!! je ligt in de tuin !!!! notabene lieverdje !!!!

  Kijk het enige wat je jezelf mag afvragen als je in de zon ligt.....heb ik nou bij Ria een berichtje achtergelaten of niet ??? hihihi !! hahahahha!!! lol lol lol !!! en als jij dat wil haal ik mijn woord verificatie weg !!! speciaal voor jouw !!! ik wil dat je relaxt en je daar geen zorgen over maakt !!! hahahahah!! ik krijg echt de slappe lach van jou nu !!! waar denk je aan.................laat het los.............relax....relax.....ik ga boodschappen doen nu...en dan kom ik een plons nemen bij je.....en we gaan praten.................hahahhahahahh!!! liefs Ria......hiiiiihiiiihii!!.......malle meid......waar denk je wel niet aan.......dit kan niet hoor......maak me zorgen nu ...om je........hoelang duurde Portugal ook alweer????.................liggen nu ...en luister naar de vogeltjes.......en denk helemaal nergens aan...............alhoewel....heb ik nou bij Ria..........hahahhhah!! kus van mij.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik krijg soms wel spam maar omdat ik reacties eerst goedkeur voordat ik ze plaats klik je die weg ...
  das kleine moeite ik vind die verificatie code altijd heel irritant bij al die blogs ....maar goed dat gaat me dan gewoon niet snel genoeg
  en youtube: kom gezellig deze kant op leg ik het je allemaal uit :)
  Heb jij ook al een zwembad? jee stelletje rijke wijven zijn jullie zusjes, hebben de schoenenboeren nog leuke jongens dan koppel ik mijn dochter meteen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @his, Ik ben vn ver voor het computertijdperk EN blond, dus dit snap ik al niet (errug he)
  HTML scherm??????

  @all de woordverificatie gaat er NU af (als het lukt)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier volgens mijn ook geen woordverificatie.... maar jij bent net bij mij geweest, en!?!?!? hhhahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. toevallig heb ik vorige week de woordverificatie eraf gegooid, ik ergerde me er ook zo aan. verder weet ik niets van filmpjes plaatsen, ik ben daar veel te dom voor. luier maar lekker door meid, en niet te veel nadenken, das niet goed hoor! groetjes van jootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb wel woordferificatie maar vraag me ook wel eens af of het nodig is. En van youtube wist ik niet maar weer wat geleerd. Weet je hoe het met muziekjes gaat die je wilt plaatsen?
  Lekker geplonsd!!??
  lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Volgens mij heb ik ook geen woordverificatie, zal het eens proberen bij mezelf. Hmmm, nu zet je mij ook aan het nadenken. Maar ik heb ook geen idee, hoe het erop of eraf gaat. En ben niet blond.... Maar vind het zelf ook irritant, vaak heb ik het soms al weg geklikt en dan moet het weer opnieuw. En sommige maken dan een link naar ZIJ of bij HAAR, ook dat weet ik niet. Dus je bent niet de enige... een troost toch...

  Nu lekker genieten hoor.....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vrijwillig blond, hè zus.
  We zijn voortaan zo donker als maar zijn kan.
  Spam, is dat net zoiets als jam... (Ook blond)
  Ik was in de opperste veronderstelling dat ik met al mijn blogvragen naar jou toe kon, fijn om te weten dat jij ook niet ALLES weet, maar samen komen we er wel uit, dat weet je.
  Blogcursus beginnen???

  Kus, je zus

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die vervelende woordverificatie heb ik helaas ook, omdat ik allemaal rare Chinese berichten e.d. kreeg.

  Een filmpje plaatsen van youtube is niet moeilijk: je kopieert en plakte de code die bij 'embed' staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik dacht laat ik nog eens kijken naar vervolgreacties... ;)

  Als je een nieuw bericht aan het maken bent bij Blogger heb je rechtsbovenin de keus voor Html bewerken of nieuw bericht.
  Hij staat automatisch op nieuw bericht ingesteld, maar als je die andere aanklikt krijg je je eigen bericht in Htmlcode te zien.
  Als je dus de Html code van Youtube kopieert kun je hem hier plakken.
  Daarna gewoon weer op nieuw bericht klikken en je kunt weer gewoon verder typen...je kunt dus gewoon switchen tussen die twee schermen, zeg maar
  Hoop dat je het snapt :S, anders gil maar hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk een berichtje! Tot de volgende keer.