woensdag 5 mei 2010

Rode koontjes


In de woonkamer hebben we al sinds we hier wonen digitale TV, maar op onze slaapkamer tot voor kort nog niet. Manlief vond dat daar verandering in moest komen, dus regelde hij ook voor de TV boven een digitale aansluiting, met zo’n kastje en zo. Als actie krijg je dan de eerste weken een totaalpakket. Honderden zenders zitten er nu op. Aan mij niet besteed, want ik beperk met het zappen tussen de zenders Ned 1 tot en met Net 5.

Afgelopen weekend wordt ik gebeld door de moeder van een vriendje van mijn zoon van 9 jaar. Haar kind had de dag ervoor tijdens het avondeten verteld dat ze tijden het spelen bij mij thuis wel een hele enge maar toch ook wel spannende TV zender hadden gevonden……….ja je voelt de bui al hangen. Samen hadden ze op hun gat voor de TV op onze slaapkamer alle zenders doorgenomen en daarbij waren ze ook wat tegengekomen wat niet voor hun onschuldige oogjes bestemd was. Ik kon wel door de grond zakken, vond het zooooooooo gênant, maar ze stelde me gelukkig gerust. Ze had er met haar man vreselijk om kunnen lachen, maar dacht dat het toch verstandig was om mij even in te lichten, voor het geval er nog eens vriendjes over de vloer komen. Heb ik weer!

Dus de gebruiksaanwijzing opgesnord en doorgelezen wilde eerst een hoop zenders verwijderen, maar was bang dat ik dan alles kwijt was, maar inmiddels staat er een kinderslot op een aantal zenders. Pffff!

(En nu zit ik me nog te bedenken of ik een gesprekje met zoonlief aan moet gaan om duidelijk te krijgen of hij misschien nog vragen heeft naar aanleiding van wat hij heeft gezien. Of laat ik het nu maar even zo?)

2 opmerkingen:

 1. Oeps, daar zou ik ook rode wangen van hebben gekregen...
  Sexuele voorlichting is goed, maar op deze manier???
  Fijn dat er ook nog zoiets als een kinderslot bestaat..
  Fijne vakantie verder.
  groet, Cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahhahahahaahaa geweldig ...
  ik vind het echt lachen , ik zou me ook doodschamen daar niet van maar gelukkig konden de ouders er ook om lachen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk een berichtje! Tot de volgende keer.