dinsdag 8 juni 2010

Op tijd geland!Ik "zwoof" maar ben dan toch eindelijk geland. Heb alle debatten aan me voorbij laten gaan (had het veel te druk met feestjes) maar zag de lijstrekkers wel voorbij komen in soms de meest verschrikkelijke allerlei programma's, maar vanavond ben ik er toch maar eens op mijn gemak voor gaan zitten.
En ik ben niet geland omdat ik zo vreselijk onder de indruk was van het debat. Herhaling van zetten, pushen van eigen programmapunten, slecht luisteren naar de ander, gehak en gestotter, niets nieuws onder de zon dus.

Al weken van twijfel tussen twee, met de overtuiging dat het in ieder geval heel veel anders moet dan de afgelopen jaren willen we vooruit gaan in dit land. Daarnaast de angst dat ook een kabinet met een heel andere kleur niet waarmaakt wat ze beloofd. Maar de tijd begon te dringen dus er moesten keuzes worden gemaakt, vandaar nu een zachte landing. Ik ben eruit.
Morgen in het stemhokje als het goed is geen twijfel meer maar daadkracht. Vol overtuiging zal ik het hokje van mijn keuze rood gaan staan kleuren, want ik heb per slot van rekening een stem die ik wil laten horen.

En dan maar hopen dat de gekozen leider(s) net zoveel daadkracht gaan tonen, want dat word onderhand eens tijd! (maar ik vrees het ergste :( )

Jij kleurt hem toch ook wel in!

9 opmerkingen:

 1. Ja ik ga morgen ook kleuren! En het wordt steeds lastiger..het goeie vakje kiezen..want tegenwoordig gaat het er in de verkiezingsstrijd niet over je eigen standpunten duidelijk te maken , maar meer over de foute standpunten van een ander..
  Maar ik ben ook geland, dus óp naar de stembus!!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. verkiezingen..
  kleurwedstrijd
  zonder prijzen,
  aldus LOESJE..
  groet, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga zeker stemmen. Ik heb wel het idee dat Nederland meer op de persoon gaat stemmen dan op de dingen die dezelfde partij gaat uitvoeren. Ben erg benieuwd....

  Groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze keer heel veel moeite om mijn keuze te maken. Ga toch nog maar een stemwijzer invulen. Zou ik deze keer gaan stemmen op een andere partij, dan de partij waarvoor ik 7 jaar in de raad van Dongen heb gezeten?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga zeker stemmen ! Niet stemmen is gewoon erg dom vind ik dan kan je nog beter blanco stemmen.
  Maar ik ga ervoor en hoop idd dat de gekozen partij dit land op poten gaat krijgen .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, ik ga straks douchen en meteen stemmen. Heb ook lang getwijfeld maar zoals jij het zegt, ik ben ook geland.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gistermiddag, onderweg naar huis van het boodschappen doen, wist ik ineens op wie ik ga stemmen! Dus dat ga ik straks even doen. En ja, nu heeft iedereen z'n mond vol dat het anders moet dan de afgelopen jaren, maar ik wil ze over 4 jaar wel eens zien of dat gelukt is en wij er op vooruit zijn gegaan...denk het niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. GEKLEURD!!!! netjes binnen de lijntjes ook nog.......aan ONS zal het niet liggen dit keer he ;)!

  groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk een berichtje! Tot de volgende keer.