zondag 30 mei 2010

reisverslags' Ochtends vroeg stond zusje voor de deur, weekendtassen in de auto, TomTom ingesteld, de dames konden op pad. In een keer goed gereden (een hele kunst voor ons) kwamen we op de plaats van bestemming aan.


Eerst maar even inchecken in het hotel, in het hartje van de stad. Niet groot, maar knus en schoon. En dat is het allerbelangrijkste niet waar. De kamer was nog niet klaar, maar we konden de bagage al vast achterlaten. Wel zo prettig, want met lege handen shopt het wat beter!
Het was lunchtijd en het leek ons verstandig eerst iets te doen aan die knorrende magen van ons. Helaas was het nog wat fris, want de terrasjes zagen er wel verleidelijk, maar verlaten, uit. We hebben op ons gemak onze maagjes tot rust gebracht met een heerlijke maaltijdsalade bij Luigi. En toen werd het hoog tijd om naar HAAR fair te gaan. Een beetje spannend toch wel, want hoe is het om elkaar in het echie te ontmoeten.Nou daar stond ze dan voor haar woning, nu omgetoverd tot winkel, voor de lentefair. Groot was ze, groter dan verwacht, maar ik herkende haar natuurlijk meteen. Dus even netjes voorstellen natuurlijk, grappig ze had me donker verwacht, maar nee 't is toch echt blond (met een beetje hulp van de kapper hoor). Eerst maar even shoppen, want daar kwamen we natuurlijk ook voor.  Het zag er allemaal heel sfeervol uit en het was ook wel eens lekker om aan al die leuke en mooie spulletjes te kunnen voelen en ruiken.


Buiten in de tuin stond de koffie klaar. Er werd een heerlijk vers bakkie bereid. En oh ja, deze waren er natuurlijk ook.....


Zoals ze had beloofd, cupcakes....heel veel heerlijke zoete cupcakes! En daar hebben we toen gezellig wat zitten kletsen. We wilden ook nog wat meer van de plaats zelf zien dus onze inkopen werd ingepakt en afgerekend en uiteraard vertrokken we niet voordat we beloofd hadden om eind van de middag nog even te komen borrelen! (Graag zelfs)


We hadden (iets te) flink ingeslaan, dus eerst maar even langs het hotel om die volle tassen daar af te zetten. Inmiddels was de kamer klaar dus konden we naar boven. En daar op onze kamer stonden een paar tasjes, we zagen  meteen van wie. Welkom zusjes! Een aardigheidje en een fles prosecco met twee glaasjes.


We werden er stil van en kregen tranen in onze ogen, want dit was toch wel een heel warm welkom wat die gekke meid ons gaf! En dat terwijl je elkaar eigenlijk helemaal niet kent. Na elkaar nog even stom en verbaasd te hebben aan staan staren onder het gemompel van och en aaah wat lief, werden de lippen weer  gestift en zijn we op pad gegaan.


Er waren nog volop winkels en natuurlijk kwamen we nog wel het een en ander tegen voordat we weer op de borrel gingen. Buiten in het zonnetje, roseetje erbij heerlijk! En in het echie is het lang niet zo'n druktemaker als op haar blog, wel vertelt ze net zo lekker als dat ze schrijft.'s Avonds gegeten in een Italiaans restaurant op haar advies. Volop gekletst zoals (wij) zussen dat kunnen, totdat we in de gaten kregen dat we de laatste waren en besloten ook maar "huiswaarts" te gaan. Moe maar voldaan stapte we in ons bedje.
De volgende ochtend zijn we nog even bij ze langs gegaan, voor nog een kleine aankoop, een lekkere capuccino (want die van het hotel was verschrikkelijk) een dankjewel en een dikke zoen bij het afscheid. Het was een geslaagd weekend, omdat het zowieso heerlijk is om lekker als zusjes de tijd te hebben voor elkaar en heerlijk bij te kunnen kletsen zonder te worden gestoord door kids of mannen, maar ook omdat ZIJ en haar lief ons zo gastvrij hebben ontvangen.


Bedankt daarvoor!

(En wanneer de gelegenheid zich voordoet doen we het graag weer eens over)


PS. Mijn aankopen vindt je HIER

13 opmerkingen:

 1. Kan me voorstellen dat jullie genoten hebben. Enne, foto's van de aankopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh wat lief ! Die plaatjes geheel in roze stijl , geweldig hahaaa. En je vergeet erbij te vermelden dat jij een geweldig kadootje voor me had (voor the bride to be) en ik nog een prachtige bos bloemen ook kreeg , die hier prachtig staan trouwens , wat ik ook allemaal superlief vond . Door de tandpijn was ik niet echt aanwezig vond die schat van me maar hopelijk hebben jullie dat niet echt gemerkt? Ik vond het superleuk jullie te ontmoeten , echte Brabantse gezelligheid .
  En dat doen we zeker nog een keer over !!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mag ik dan ook mee??
  Want het verslag en de foto's zijn geweldig..
  Groet, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super verslag.. Vooral die winkelende poppendames. Echt geweldig. Geheel in stijl. En natuulijk wil ik ook wel zien wat er in die tassen zit. Volgend blogje??????????

  BeantwoordenVerwijderen
 5. *zoektnaarrozejurk*.....IKKE OOK!!!!!!
  Heheheheh alle foto's in het roze.....grappig!!!! Volgens mij hebben jullie een TOPweekend gehad....zit je nog na te grijnzen???

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O Karin wat een leuk verslag..........en al die roze foto's!!!!!!moest even goed kijken op welke blog ik zat !! hihihihih!! leuk leuk !!!

  Lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, het is een schatje hè, die Floor! Ik weet het, ik weet het en zucht nog maar eens diep omdat ik er niet bij kon zijn want ik had jullie zusjes ook onderhand wel eens in real life willen zien!
  Mijn zus was hier ook het weekend en we hebben ook genoten om weer even samen te zijn en te frutten samen. (ik ga die foto van die poppen even stelen van je!) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ha Karin, het was reuzegezellig dat straalt ervanaf! Mooi zo! Ik meld bij deze even dat ik je ook op dit blog ga volgen!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk weekend...super leuk roze verslag....
  wat lief kadootjes op je bed!!
  volgens mij kan je er een paar weken weer tegen?
  (geweldig trouwens deze blog)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldig verslag! En zo mooi in het roze....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn eerste gedachte toen ik vorig jaar Haar ontmoette was ook "Jeetje wat is ze groot" Nu is dat niet zo raar met mijn 1.64. Maar fijn dat het een geslaagd weekend was.

  fijne week
  lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super weekend hebben jullie gehad! Ik ben helemaal jaloers...zo gezellig bij 'Floor' langs. Ik wilde ook maar er kwam zoveel tussen dat het echt niet lukte. Maar een volgende x ga ik echt, wat een goed idee zo'n hotelletje erbij. Misschien moet Floor arrangementen gaan aanbieden:)
  Geniet nog lekker na op je roze wolk!
  Lieve groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Karin,

  Van het blog van je zus ben ik overgehopt naar je andere blog! Wat een enig reisverslag en wat zullen jullie het leuk hebben gehad! Wat een verwennerij! Leuk hoor! Ik denk dat het een stuk drukker is in Harderwijk de volgende keer tijdens de fair!!

  Groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk een berichtje! Tot de volgende keer.