zaterdag 8 mei 2010

Hier word ik blij van


Ben je net met een nieuw blog begonnen, krijg je 'n award! Heb ik weer, hahaha. Ik kreeg hem van Ilse, "omdat je hem verdient natuurlijk !!" schreef ze erbij de schat. Bedankt Ilse, we hebben elkaar nog nooit in levende lijve ontmoet (daar gaat verandering in komen) maar toch beschouw ik je als een lieve Blogvriendin :o)

En nu wordt ik geacht 10 dingen te noemen waar ik blij van wordt, nou hier komt 'ie dan uhhh enigszins in willekeurige volgorde hoor:

1. Manlief, die er onvoorwaardelijk voor me is
2. Zoonlief, vooral wanneer hij 's ochtends nog even naast me in bed kruipt en zachtjes ik hou van je mama in mijn oor fluistert
3. Ons nieuwe huis, alweer een jaar geleden dat we de sleutel kregen en nog steeds is er het gevoel van ongeloof dat we dit voortaan ons stekkie mogen noemen
4. Etentje met familie of vrienden bij mij thuis (en dan uitbuiken tot in de late uurtjes met een glaasje wijn en een goed gesprek)
5. Het uitpakken van een pakketje waarvan ik al weet wat erin zit omdat ik het per slot van rekening zelf heb besteld maar altijd spannend of het aan de verwachting voldoet
6. Blote voeten in slippers onder een zomerjurkje en lange zomeravonden
7. Weekendje weg met zuslief (nog maar 21 nachtjes slapen!!!)
8. Uitslapen (ik ben een avond- en GEEN ochtendmens)
9. Huis vol met verse bloemen
10. De lieve, leuke, grappge berichtjes die op mijn blogs worden achtergelaten

Ik had er nog wel 10 kunnen noemen, want het zit vaak maar in hele kleine dingen, maar hier moeten jullie het voorlopig mee doen.

1 opmerking:

  1. Aargghh ineens slaat de stress me om de oren , ik lees namelijk 21 nachtjes en ik weet dat ik nog heel veel moet doen in die 21 nachtjes , help !!!!
    xx
    ps leuk lijstje hoor .

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk een berichtje! Tot de volgende keer.