donderdag 6 mei 2010

In tranen


De uitslag van mijn assesment is binnen:
Commercialiteit                   gemiddeld
Klantgerichtheid                  hoog
Planning en organisatie        boven gemiddeld
Resultaatgerichtheid            gemiddeld
Stressbestendigheid            LAAG

Het gesprek met Renee heb ik inmiddels ook achter de rug. Het was een goed gesprek, tot zo’n kwartier voor tijd ze me de vraag stelde waarom ik het afgelopen kwartaal mijn doelstellingen niet had behaald. “Omdat mijn moeder is overleden” zei ik……. en toen schoot ik vol. Die had ik niet zien aankomen. Had het gesprek in mijn hoofd al vele malen gevoerd, maar mijn moeder was daarbij nooit ter sprake gekomen. En daar zat ik dan, de tranen biggelde over mijn wangen. En dat had ik ZO NIET gewild. Heb ik weer!
Achteraf snap ik het wel, de spanning, de medicijnen die ik slik waar je zo lekker emotioneel van wordt en het verdriet over het verlies wat ik nog steeds met me meedraag, ook al doe ik alsof alles weer normaal is. Ook bij Renee werden de ogen vochtig, ze vertelde me dat ze haar beide ouders had verloren en begreep wat ik voelde. Maar god, wat baalde ik hiervan. Bevestigde meteen ook de uitslag stressbestendigheid, ja hoor LAAG.

En daar zat ik dan, mezelf met man en macht weer onder controle proberen te krijgen, omdat ik een verpletterende indruk achter had willen laten. Er komen er 17 op gesprek bij Renee en mij zal ze zich beslist herinneren, .....maar dan als de vrouw die in tranen was.

5 opmerkingen:

 1. Óf... ze herinnert jou als degene die op een hele natuurlijke manier nog aan het rouwen is om haar moeder die overleden is en de draad zo goed en zo kwaad als het kan weer probeert op te pakken. Ik weet hoe het voelt en als het goed is weet Renee ook hoe het voelt en krijg je de tijd om bij te komen.
  Sterkte ermee en een dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tranen zijn ook een teken van kracht en betrokkenheid! Ik kan me zo goed voorstellen dat je vol schoot. En ik vind je score op klantgericht schitterend. Als wouldbe klant is die mij het meest waard.

  Hou je haaks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee als de vrouw die menselijk is , die gevoel heeft, die niet bang is haar emoties te tonen ! Een prachtig mens dus ....
  O ja ik heb je een award gegeven omdat je hem verdient natuurlijk !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom hier ook maar 'ns even kijken. Sjemig, wat een gedoe met je werk en zo. Je scores zijn toch prima? Alleen stressbestendigheid dan wat minder, maar je laat in ieder geval wel zijn dat je gewoon een mens bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tranen, ze kunnen soms zo hoog zitten...
  Maar niets om je voor te schamen.
  Spannend hoe het afloppt.
  Groet.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk een berichtje! Tot de volgende keer.