donderdag 27 mei 2010

Moeders gaat op pad!


Moeders gaat twee dagen op stap (shoppen) met zuslief, maar voor ze weg kan moeten er eerst nog wat voorbereidingen worden getroffen. (hoeft manlief nou nooit te doen wanneer hij weer eens een week van huis gaat). Vandaag zoon sportdag, dus in de sportkleren lunchpakket mee, de deur uit. Zaterdag heeft 'ie een voetbaltoernooi dus op zoek naar nog een traningspak (want die van vandaag komt never nooit schoon terug en ik heb geen tijd die nog te wassen). Voetbaltas vast inpakken, zodat er niets kan worden vergeten. Boodschappen gisteren gedaan zodat de mannen zijn voorzien van alle (lekkere) gemakken.  Avondeten........vaders kennende wordt dat lekker makkelijk.

Gisterenochtend naar de kapper geweest, ziet er weer piekfijn uit.
De was is bij (duurt nooit lang) en oppasoma verzorgt vanmiddag nog de laatste strijk (heerlijk dat iemand strijken als hobby heeft) zodat ik vanavond mijn weekendtas kan gaan pakken. Neem NATUURLIJK veel te veel mee want het kan koud of warm, nat of droog, veel of weinig wind zijn. Maar toe maar "plek zat"!
Nog even de TomTom instellen, want zus en ik zijn sterren in verkeerd rijden. Ik zal jullie de lachwekkende voorbeelden besparen, maar wat mij betreft heeft mijnheer TomTom een lintje verdiend!

Vandaag nog even een dagje werken, maar morgenochtend staat zuslief voor de deur.
Harderwijk, here we come ;)

7 opmerkingen:

 1. Jij bent er lekker vroeg bij.
  Kan ze mijn strijk ook even komen doen?
  Maar wat hebben we weer dezelfde denkwijze:boodschappen gedaan, kids allebei zaterdag sporten, dus tassen pakken, was wegwerken en eigen 4-delig kofferset inpakken.Probleem van "wat moet ik aan"heb ik al eerder besproken.

  Tot morgen,
  kus, je zus.
  (nog bedankt voor George, jij gaat dus achterin zitten dan hè!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat zal een leuk dagje worden. Ik denk dat jullie de hele dag plezier hebben. En hier ook hetzelfde als ik weg ga. Overal aan denken, maar als het andersom is.... En als mijn man voor het eten moet zorgen is het patat, chinees, of een bbq. Ohhhh, die mannen..
  Veel plezier saampjes hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet ervan....en wat als je nou eens niks klaarzet???!!! Ze zijn er nog hoor als je terugkomt, het zit gewoon in moeders om te zorgen...maar geeft niks hoor, ik ken het....Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Genieten maar...groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Harderwijk. Leuk. Ook nog naar een bepaalde fair wellicht? veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier !! Karin...........doe de groeten aan je zus..........en aan haar in Harderwijk...........niet vergeten hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh gezellig zo'n weekendje met zus. Oppasoma met hobby strijken, die advertentie ga ik plaatsen in de krant , die wil ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk een berichtje! Tot de volgende keer.