woensdag 27 oktober 2010

Wegens (enorm) succes 1 week verlengd

Weet je het nog? KLIK KLIK

Waren ze toch helemaal vergeten dat wij in het zuiden DEZE week herfstvakantie hebben! Hoe achtelijk dom kun je als gemeente zijn? Gelukkig ben ik de komende dagen vrij, maar dat betekent dus ook dat er de volgende week (want de boel moet natuurlijk ook weer een keer afgebroken worden gelukkig) weer niet geparkeerd kan worden. Dus nu loop ik sinds 1 oktober al iedere ochtend een halve marathon voordat ik op mijn werk ben. Wel weer gezond om zo de dag te starten, Hmpf. Natuurlijk heb ik er wel even een belletje aan gewaagd, want ik heb natuurlijk wel betaald voor de maand oktober. "Tsja, da's dan jammer, wij hebben er als medewerker van het stadskantoor zelf ook mee te maken" was de dooddoener. En op mijn vraag of ik als betaald vergunninghouder een vergoeding tegemoet kan zien in verband met de extra inkomsten die zij als gemeente nu genereren volgde een hartelijke lach. Tssss.

Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg was liet ook de TV het afweten. Niks, nada, niente doet 'ie, dus nu zitten we al een paar dagen naar een schermpje maat pietepeuterig te kijken en dat is in de tijd van plasma en breedbeeld toch weer even wennen. Lief zit in het buitenland en ik kreeg de opdracht om op zoek te gaan naar de dichtstbijzijnde dealer van dat merk (want wij hebben natuurlijk weer een niet standaard merk wat niet overal wordt verkocht) uiteindelijk gevonden in T.ilburg. We kunnen hem brengen, maar ik heb natuurlijk geen flauw idee hoe ik dat ding van de muur moet krijgen. Een schone taak voor manlief wanneer hij morgenavond thuiskomt. Mocht je me de komende dagen tegen komen en je afvragen waarom ik zo met mijn ogen loop te knijpen dan weet je nu hoe dat komt.

Zo meteen eens plannen maken wat we de komende dagen zullen gaan doen. Kaartjes voor de bioscoop zijn al gereserveerd voor a.s. vrijdag in T.ilburg (twee vliegen in een klap, ben lekker efficiënt bezig), maar morgen moet nog even worden ingevuld. Misschien is de kermis een leuk idee ;)

11 opmerkingen:

 1. Misschien krijg je wel een vrijkaartje voor de kermis?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat je op zijn minst 20x gratis in de achtbaan mag ter compensatie voor je gemiste parkeerdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik dacht er nog aan toen puberdame met een big smile thuis kwam met de mededeling dat de kermis een weekje langer ging duren en ze nu in de vakantie misschien wel kon gaan ... die smile verdween trouwens heel snel toen ik mededeelde dat ze hier naar de dorpskermis (3 kramen en dat was het) kon.

  Parkeren is in B. altijd een drama, vooral in het weekend, maar al helemaal balen als je voor je werk in het centrum moet zijn en ze het hele terrein afsluiten ... zonder compensatie ... gemeente-eikels ten top!

  O enne dagje shoppen daar deze week ... niet doen, ik sjouw al 2 dagen met de trein (mijn mama-taxi is ingepikt) en drukkkkkk, even een broodje bij La Place werd een rechtsomkeer want ik ga niet in de file staan bij het buffet dan duik ik liever ergens een gezellig restaurantje in, overal lange kassarijen, afschuwelijk. Misschien is T-burg dan een betere optie?? (doe ik ook regelmatig, maar ... als echte B'se vind ik het daar veel minder gezellig)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohhh das zo shit als dingen het niet doen bah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jee, ik zou echt zeeer pissig worden als ze het daar bij 't stadskantoor zich er met zo'n opmerking vanaf willen maken...ik erger me sowieso rot aan vanalles, soms denk ik weleens dat ik extra therapie nodig heb om van 't ergeren af te komen...mijn blog kan dan wel gaan over leuke rommel-dingetjes en onschuldige frutsels maar mijn ware aard? pfff
  Misschien moet ik er ook een blog bij beginnen met mijn hersenspinsels ;) maar volgens mij is dat geen succes hihi

  Succes...met gewoon alles!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Parkeren.......Heb net voor de tigste keer een brief zitten tikken aan de gemeente voor de problemen hier in de straat. Wel beloven maar uitvoeren ho maar.....Kan me dus heel goed voorstellen hoe jij je 's morgens voelt.
  En een kleine tv is niet leuk.

  Succes en sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dus bij jou de tv... balen he, als je apparatuur het niet doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vervelend als er iets kapot is. Naar welke film gaan jullie? Wellicht dat november parkeerprobleemloos gaat worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tss toch wat!! Enne succes met het omruilen van de tv. Is dat ding niet heel erg zwaar??
  En welke film gaat het worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Toaske en Michaja Despicable me 3D op verzoek van zoonlief. Gelukkig is het donker in de bioscoop (brilletje op)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dat is wel balen even. nog ene geluk dat je een oude tv had stan. wij hebben nog geen platscherm.. komt wel als deze t begeeft...hoeplijk duurt t nog even

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk een berichtje! Tot de volgende keer.