maandag 11 oktober 2010

Soms zit het mee, maar vandaag niet.


Het is nog steeds even wennen om iedere ochtend in de auto te stappen om vervolgens, in plaats van na 10 minuutjes, drie kwartier later pas op mijn werk te arriveren. De grootste frustratie zat hem niet zo zeer in de rit, maar vooral in het zoeken naar een (gratis) parkeerplek. Ik besloot vorige week dus maar om een parkeervergunning bij de gemeente af te halen zodat ik voor niet al te veel op een groot parkeerterrein vlak voor de deur kan parkeren. Ik kon het meteen regelen en na betaling kreeg ik de vergunning meteen mee.

Vanochtend reed ik dus heerlijk relaxed naar het werk. Het verkeer zat niet al te veel tegen en na dik een half uur kwam ik, met mijn vergunning in de aanslag, bij het parkeerterrein aan. Maar wat schetste mijn verbazing, ik kon er niet op. Alles was afgezet met rood-wit band. Komend weekend begint de kermis en die vindt plaats OP MIJN PARKEERTERREIN!!!! Vandaag werd gestart met de opbouw Aaaaarrgghh. Dus toen kon ik weer, helemaal niet ZEN meer, op zoek naar een alternatieve parkeerplek, waardoor ik dus veel net te laat op mijn werk kwam. En dat vind ik dus niet fijn om zo mijn werkdag te starten. De komende twee weken wordt het dus weer zoeken zoeken zoeken grrrr.

Zojuist zag ik bij popstars Dean Saunders, broer van Ben (Voice of Holland), de sterren van de hemel zingen. Dat bewijst maar weer eens dat een goede stem in de genen zit en blijkbaar ook de X-factor. Laat ik beiden nou niet hebben meegekregen.

14 opmerkingen:

 1. Wat een ellende........is de komende twee weken met de trein gaan geen optie????...

  Achhh meis ............je bent wie je bent...en ik weet zeker je mag er zijn zoals je bent..........liefs succes morgen met parkeren...grrrrrrr......!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja mam......welterusten....hahahhah!! ...oef...streng hoor jij.......maar je hebt gelijk.......truste......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Getver! Ik was denk ik ontploft. Wat een perfect staaltje Murphy's law weer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig is het maar één keer per jaar op dat grote parkeerterrein kermis, af en toe zie er ook wel een verdwaalde circustent maar dan blijft er altijd nog een stukje parkeerterrein over.

  Mag je ter compensatie niet parkeren in de parkeergarage op links of op het parkeerterrein rechts om de hoek? Je kan als gemeente toch niet al die vergunninghouders in de steek laten ... alhoewel ... die gemeente doet dat gerust :-)

  Dean en Ben ... need I say more ... wat een dijk van stemmen en talenten, maar zij schrijven vast niet zulke heb-ik-dat en woonblogjes als jij, ieder zijn eigen x-factor toch???

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig is er bij mijn kantoor een (gratis) parkeerplaats. Moet er niet aan denken om iedere morgen te moeten zoeken naar een plekje dat natuurlijk ook nog steeds verder weg ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat irritant inderdaad! Heb je het goed geregeld, gooit zo'n kermis roet in het eten. Maar de positieve kant is dat je een heel relaxte rit had er naar toe, in de onterechte wetenschap, dat er voor jou plek zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sorry hoor, maar ik lig in een kronkel.... Da's namelijk echt zo'n "Heb ik weer"-momentje....;-P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OH ja, daar krijg je mij ook zo mee over de rooie hoor! Ik wilde gisteren naar m'n werk, zie ik dat mijn parkeerpas niet op z'n plek in de auto ligt....de jongens waren er mee weggeweest. Dus ik helemaal over de pis en scheldend de auto doorzocht....lag ik onder een stoel. Toen was het 10 voor half 8, moest mijn dag nog beginnen en had ik het voor de rest van de dag alweer helemaal gehad....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En je zegt twee weken...... sterkte....

  Enne.. jij hebt waarschijnlijk weer iets wat zij niet hebben.....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O jee een parkeerprobleem..balen dat als de rit meevalt je op het eind toch nog in de stress schiet ;(
  Maar bevalt de nieuwe werkplek wel goed?
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben zo blij dat ik met de fiets kan. Ook als de kermis hier in de 'stad' is, want die is net voor mijn raam en dan is het ook enorme parkeernood voor mijn collega's! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha in de buurt nog wel ... maar niet meer zo dichtbij als ik zou willen; maar na 5 jaar wonen in een dorp wordt heimwee vanzelf minder en kids willen niet meer terug :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jemig dat is waardeloos, hadden ze geen borden kunnen plaatsen vorige week, dan was je al voorbereidt. Gelukkig is het er niet zo vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ja dan baal je wel evenb.. maar een romdje over de kermis is ook wel leuk toch? ph nee hij is pas dit weekend. tja en om er dan voor om te rijden gaat ook wat ver.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk een berichtje! Tot de volgende keer.