zaterdag 9 oktober 2010

Online!
Ik ben er weer hoor! Ik was gecrashed. nou ja de PC dan. Hij sloeg spontaan op een blauw scherm waaruit op te maken viel dat er iets helemaal niet goed was en wat we ook probeerden, telkens volgde er dat blauwe scherm dus moest de computerboer er aan te pas komen. Harde schijf kaduuk en intern geheugen naar zijn grootje. Dus dat was rustig de afgelopen week, althans hier dan. Niets gelezen, geen berichtjes achter gelaten.

Verder was het natuurlijk de eerste werkweek in mijn nieuwe job en ik kan wel zeggen dat ik het helemaal leuk vind. Het is wel heel verfrissend om tussen allemaal nieuwe gezichten te zitten. Geen (voor)oordelen van beide kanten en elkaar gewoon op 't gemakkie gaan leren kennen. De reistijd is ook goed te doen, het grootste probleem was nog het vinden van een parkeerplaats want da's natuurlijk het nadeel van werken in de grote stad. Maar na een paar dagen ben ik naar het gemeentehuis gestapt en heb een parkeervergunning aangevraagd voor een parkeerterrein pal voor de deur. Dus ook geen gestress meer 's ochtends door het zoeken naar parkeerruimte, heerlijk ZEN kom ik dan op mijn werk aan.

Zo nu zal ik eens wat bij gaan lezen want ik zal wel wat gemist hebben, zelfs op het werk heb geen gelegenheid gehad om even langs te komen. Tot Snel!

14 opmerkingen:

 1. Fijn dat je helemaal weer terug bent en dat je werk leuk is , welkom terug !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He daar ben je weer!! Gelukkig doet je computer het weer, of vond je het wel relaxed even zonder ;-) Fijn dat je nieuwe werkplek bevalt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aha, welkom terug! Enne succes idd: je kunt de hele dag gaan lezen lijkt me, er is aardig geblogd de laatste dagen. Niet de hele dag binnen blijven zitten he? Het is mooi weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je er weer bent en dat je eerste werkweek op je nieuwe plek goed ging! Nu lekker weekend vieren, je cadeaus overal claimen en blijven genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, zo'n verse werkomgeving?! Maar eh.. wat doe je eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig maar, want het was akelig stil hier. Fijn dat je zus vertelde waarom je er niet was, anders hadden we een amber-Karin-alert uit doen gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. fijn dat je werk leuk is maar balen van je computer!1 dag al niet meelezen en dan doe ik er were een tijd over om bijgelezen te zijn..maar het is nu zo'n lekker were dus naar buiten gaan is ook lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoonlief had bovenste kunstwerk gemaakt hoor. Ook lief.
  Stuur ze alletwee wel eventjes lang langs, haha...
  See you tomorrow en goed boj bloggen hè!!
  Kus, je zus...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, vertel 'ns wat meer over dat werk van je. En kreeg je echt zomaar een parkeervergunning? Da's vrij apart lijkt me. Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, ik heb je posten wel gemist hoor. En jou dus ook.
  Fijn dat het werk bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super je bent er weer...
  Volgende week komt het echt naar je toe...ECHT!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukkig....je bent erweer....en natuurlijk heb je veel gemist..............hahahah!! liefs en een heel fijn weekend van mij.....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je mist inderdaad veel in een paar dagen heb ik zojuist ondervonden...

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk een berichtje! Tot de volgende keer.