vrijdag 20 augustus 2010

Vrolijke vrijdag


Kom, ik doe eens gek. Vanaf vandaag roep ik, in navolging op de woordeloze woensdag,  de vrolijke vrijdag in het leven (als 'ie al niet ergens bestaat). Zo aan het einde van de week met z'n alle vrolijk het weekend in lijkt me een goed plan, dus ga ik proberen iedere keer een leuk stukje, foto, filmpje of wat dan ook op te snorren om jullie mezelf mee op te vrolijken. Ik heb er een plaatje voor in elkaar zitten knutselen dus voel je vrij om mee te doen en dit blije bloempje te gebruiken, dat maakt het alleen maar leuker!

Het was al weer even geleden dat ik hem had gezien, maar ik kwam hem per ongeluk weer even tegen. Ook nu werd ik er helemaal vrolijk van, en dat kon ik wel gebruiken, mijn eerste werkweek na de vakantie, want tjongejonge wat valt het deze keer tegen, ik had er totaal helemaal, maar dan ook helemaal niet, geen zin in. Waarschijnlijk ook omdat ik het zomergevoel, dankzij het oerhollandse, natte weer, weer helemaal kwijt ben. Ik zou nog zo graag wat lange avonden buiten willen zitten, goed gezelschap, wijntje erbij, goed gesprek of gewoon heerlijk in stilte. De komende dagen wellicht als alle voorpellingen kloppen.

Kun jij ook wat vrolijkheid gebruiken, omdat je tussen de dozen woont, je Imac de geest heeft gegeven, je vandaag je onvrijwillige laatste werkdag hebt of omdat je er om wat voor rede dan ook even doorheen zit, ga er dan maar eens voor zitten en kijk maar eens hoe simpel het toch eigenlijk is om mensen een goed gevoel te geven en dat iets waar je alleen aan begonnen bent zeker zo leuk wordt wanneer je het met andere deelt.

Dus bij deze alvast bedankt voor je leuke reacties en bijdrages, hou je vooral niet in  :)

10 opmerkingen:

 1. Mijn vrijdagen zijn altijd al vrolijk. Idd het vooruitzicht op morgen uitslapen, ontbijtje maken, pas laat douchen, alles weer op het gemakkie na een drukke werkweek. Zó lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee...Karin......en tja vrijdag.......ik ben dan altijd vrij......mijn weekend begint pas morgenavond......ook leuk toch?? ......geniet van deze dag.......liefs Ria......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, zal iets vrolijks voor volgende week gaan verzinnen! Misschien kun jij dan net zo;n link op je blog plaatsen zoals Irma dat deed.

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dat filmpje kende ik al. Leuk!!!
  En ik ben vrij gelijkmatig van humeur en over het algemeen wel vrolijk eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh geweldig idee van jou !!!!!
  Dat filmpje ook geweldig gewoon is die man nu echt overal geweest of heeft ie zichzelf daar in gemonteerd? Ik wil ook de wereld rond !!
  Enne dikke knuffel voor je initiatief :)
  vrijdag ga ik proberen vrolijk te doen al lukte dat gisteren aardig met 2 glazen rosé moet ik zeggen, moet oppassen dat ik niet alcoholist wordt .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Karin, WAT EEN GEWELDIG FILMPJE! Heb meteen even doorgeklikt naar alle andere filmpjes hierover, super!!
  En wat een leuk idee, maar: o, o, o ik snap er geen snars van hoe je nu een linkje moet plaatsen, weet je wel van KIKI KLIK en dan kom je op de volgende site, of klik HIER, o,o,o snap er echt geen snars van, kan iemand mij dit uitleggen graag????

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O ja, helemaal leuk dat je die zwart-witte foto hebt genruikt voor je bloghoofd, of hoe dat dan ook weer heet...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk idee van je, ben benieuwd wat we volgende week allemaal te zien krijgen.
  Voor nu een fijn vrolijk weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pas op maandag gelezen, maar wordt er , ondanks het po....weer, toch nog vrolijk van,
  Hoe is het met je nieuwe huisdier, DE KATER????
  Sorry, en donderdag blijft zoonlief trouwens bij mij logeren. Zo, ook weer geregeld, toch handig zo'n blog.
  Zal ik vanaf nu alleen op vrijdag bij je kijken??? Weet ik zeker dat het vrolijk is, Ha, ha...
  Kus, je zus

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vrolijke vrijdag, ik moet vrijdag beginnen aaagh neeh helemaal niet erg! LOVE vrijdag!

  Kende het filmpje helemaal niet, dat krijg je als je op een eiland woont, buitengesloten van alles haha..

  liefs Marion

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk een berichtje! Tot de volgende keer.