maandag 9 augustus 2010

Joehoe, we zijn er weer!!!!!!


Tsjonge wat zijn twee weken toch snel om. Gisteren weer geland op natte Hollandse bodem en meteen bekruipt me dan het gevoel dat het nog wel wat langer had mogen duren, dat ik er misschien niet genoeg van heb genoten, omdat ik het dan meteen ook alweer zo vreselijk mis. Dat gevoel van niets moet en alles mag, 's ochtends je bed uitstappen en lekker meteen naar buiten, manlief die verse broodjes gaat halen,  de eerste dagen even stoeien met het koffiezetapparaat, wat is de beste verhouding water VS koffie om een lekker bakkie bij het ontbijt te hebben, eitjes koken en dan lekker buiten ontbijten......heerlijk rustig want we hebben alle tijd dacht ik.
Dat gevoel is is meteen verdwenen zodra ik de sleutel in het slot steek, want dan begin meteen het georganiseer van het uitpakken, meteen alles weer op z'n plek, zodat we niet al te lang over alle rommel heen hoeven te stappen. Een blik in de tuin laat zien dat het nat is geweest, we zullen met een zeis het gras te lijf moeten gaan. Het blauwe gevaarte is voorzien van een groene aanslag op het zeil en een voorzichtige blik daaronder laat zien dat de kleur van het water gelig is, nog net niet groen, dus daar moeten we ook wat aan doen. Pffff we zijn weer thuis hoor.
Het wasmasjien draait op volle toeren en nog liggen er hoopjes kleding over de badkamervloer verspreid en dat betekent dat ik morgen een dagje strijk in het vooruitzicht heb.....fijn.

Maar ik wil nog even nagenieten van twee heerlijke, zonnige weken in Portugal.

12 opmerkingen:

 1. Hier van hetzelfde laken en pak!

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis meid! Ik benijd je vandaag niet hoor!! Vakantie-was wegstrijken: Jakkes!! Maar goed, kun je iig boven de strijkbout nog eventjes wegdromen over de Portugese vakantie-avonturen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. welkom thuis, terug op het honk...
  en nu opruimen, strijken, ach het hoort er allemaal bij...
  zeg ik ben verandert van blognaam...
  had je misschien al gelezen, maar bij deze nog een keer, zodat je mij wel kunt blijven volgen...
  groet, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom thuis !!!!!!!!!!!! leuk je bent er weer...had je al ergens gespot....hahaha!! en je gemaild .....leuk leuk welkom...blij blij......Karin is er weer !! jippie !!! voelt goed........fijne wasdag...liefs Ria......vertel vertel .....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. NIET?!??!?! Je BENT er weer??? NAAAAAAAAAAAAAAAH!!! wat VLIEGT die tijd zeg ;)........ach meis, portgees muziekske aan, en strijken met die handel, krijg je het net zo warm als in P!!!!:D.
  Fijn dat je er weer bent!!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom thuis!

  Het is ook geen vergelijking Portugal en dit natte landje...succes met wennen, je staat niet alleen in ieder geval.

  Groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh fijn, je bent ook weer veilig thuis! Ik ben blij dat ik niet de enige ben die de relatie met de wasmachine weer eens stevig aantrekt na de vakantie, ik ben 3 dagen aan het wassen geweest en kijk nu wild rond of ik niets meer te wassen heb! Succes met je gras/weiland, is een geit geen optie?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan me voorstellen dat je nog heeeeeel lang wilt nagenieten! Gewoon doen! Zou ik zo zeggen... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook hier Gelukkig je bent er weer.... En ja dat gevoel ken ik meteen. Zodra je binnen in je huis stapt is meteen dat vakantiegevoel over. Je zet gewoon de pc aan met de foto's in dia en muziek aan en je waant je weer heerlijk in Portugal.
  Succes met strijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog een weekje nagenieten hoor.
  Kus, je zus

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben al 3x in een huilbui uitgebarsten, ben letterlijk ziek geweest (knallende koppijn, pijn overal in mijn lijf) van het thuis weer zijn......
  Ik wil terug , nu meteen graag, voor altijd.
  Het ergste is : ik heb NIKS gemist, behalve de honden en kinderen maar die neem ik mee

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk een berichtje! Tot de volgende keer.